1.000 supporters gratis naar de Leuven Bears dankzij stad Leuven

Komende zaterdag, 3 december, ​ spelen de Leuven Bears tegen Limburg United in de BNXT League. Als wedstrijdsponsor mocht stad Leuven 1.000 tickets verdelen om de wedstrijd bij te wonen. En dat was een succes.

“Op zo’n twee weken tijd zijn bijna alle tickets de deur uitgevlogen”, vertelt schepen van sport Johan Geleyns. “Wie gratis tickets wilde, kon deze online aanvragen via de website van de stad of fysiek afhalen in het stadskantoor, sporthal Heverlee, sportcomplex Kessel-Lo of sportcentrum Ymeria in Wijgmaal.”

Voor de komst van Limburg United zal er dus een grote opkomst zijn. Johan Geleyns: “De Bears hebben hun goede vorm van vorig seizoen nog niet teruggevonden. Hopelijk kunnen de supporters zaterdag mee het verschil maken en hen naar de overwinning schreeuwen. Het zou geweldig zijn als heel wat supporters de smaak te pakken krijgen en ook nadien nog terugkeren om de Bears aan te moedigen.”

Op dit moment zijn er nog enkele tientallen tickets beschikbaar. Geïnteresseerden kunnen deze afhalen aan het onthaal van het stadskantoor, tijdens de openingsuren. De wedstrijd vindt plaats op zaterdag 3 december om 20.30 uur in Sportoase Philipssite.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]