Vijf dagen binnenpret in de Winterspeeltuin

Van woensdag 26 tot zondag 30 december wordt de Brabanthal in Leuven opnieuw omgetoverd tot een één van de grootste pop-up binnenspeeltuinen van België. Kinderen vanaf 3 jaar kunnen zich  uitleven op springkastelen, hindernisbanen, kermismolens, glijbanen en andere attracties.  Voor de allerkleinsten is er de rustigere mini-speelzone van  Huis van het Kind. Intussen kunnen (groot)ouders genieten van een hapje en een drankje op het binnenterras.

Met de kerstvakantie die eraan komt, zijn er opnieuw tal van activiteiten in Leuven. Zo ook de Winterspeeltuin in de Brabanthal. De Jeugddienst bouwt er een speelparadijs met 15 attracties voor kinderen van 3 tot 12 jaar op een oppervlakte van bijna 6.000 m². Dat kan al tellen!

Voor wie?
De kermis en speelattracties zijn vooral geschikt voor kinderen van 6 tot 12 jaar. De allerjongsten zijn – samen met hun ouders – welkom in een aparte, rustigere speelzone van Huis van het Kind. Wie wil kan zich ook volledig  afzonderen in de leeshoek van de Bib.

Tarieven en voordelen
Een ticketje voor de Winterspeeltuin kost 7 euro online of 8 euro ter plaatse. Voor UiTPAS-houders die gebruik maken van het kansentarief kost een ticket 1,60 euro op vertoon van de UitPAS van het kind (enkel mogelijk ter plekke en niet op voorhand online). Iedere UiTPAS-houder kan punten sparen én  inruilen voor een lekkere croque monsieur of een ticket voor één van de volgende dagen. Vergeet dus zeker je UiTPAS niet!

Groepen en feestjes
Kom je met meer dan 10 personen? Laat dan zeker op voorhand iets weten via mail aan de jeugddienst via jeugddienst@leuven.be en geniet van het groepstarief van 5 euro per persoon.  En waarom niet je verjaardagsfeestje vieren in de Winterspeeltuin. Behalve een dag vol plezier, krijg je ook een geweldig verjaardagspakket van de jeugddienst. Vraag het dus zeker na!

Praktisch

Wanneer:  van woensdag 26 tot zondag 30 december 2018 van 10 tot 18 uur

Waar: Brabanthal Leuven - Brabantlaan 1, 3001 Heverlee

Prijs:

  • kassa: € 8 
  • online: € 7 (www.leuven.be/winterspeeltuin bij ‘prijzen’)
  • UiTPAS-houders die gebruik maken van het kansentarief en op vertoon van de UitPAS van het kind: € 1,60 euro
  • Groepen (vanaf 10 personen): € 5 per persoon
  • begeleiders en kinderen jonger dan 3 jaar: gratis

Vragen en reserveringen: jeugddienst@leuven.be

Contacteer ons
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme
Jef Lemmens jeugd- en kindwerker
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme
Jef Lemmens jeugd- en kindwerker
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven