Beleef de Maand van de Markt in Leuven

April is Maand van de Markt. In Leuven gaat die meteen al op vrijdag 1 april van start op het Ladeuze- en Herbert Hooverplein. Vanaf dan worden de Leuvense markten een maand lang in de kijker gezet met allerlei kleine attenties en extraatjes. Marktbezoekers kunnen bovendien een mooie boodschappentassen, al dan niet gevuld met aankoopbons en marktproducten, winnen.   

De markt bezoeken, is pure beleving. Je kan er gezellig rondsnuisteren, een babbeltje doen en je vindt er zowat alles. Er is steeds een uitgebreid en vers aanbod van groenten, fruit, vlees, vis, kip, kaas en kruiden. Je kan er de mooiste bloemen en planten, voor in huis of de moestuin, op de kop tikken. Wil je jezelf in het nieuw steken, ook daarvoor kan je naar markt. Je vindt er talrijke kramen met elegante kledij, schoenen en accessoires. Kriebelt het om aan de grote lenteschoonmaak te beginnen of je huis een nieuwe look te geven? Ook daarvoor kan je op de markt terecht. Net als voor alles om je huisdieren in de watten te leggen. Soms ontdek je er ook de nieuwste gadgets. Je kan het zo gek niet bedenken of je vindt het op onze markten, waar je er de glimlach en het advies van de vakman gratis bij krijgt.  

Shop en geniet lokaal én win
“Elke week verloten we negentien mooie boodschappentassen van de stad Leuven onder de deelnemende marktbezoekers. Met wat geluk zitten er in jouw tas zelfs geschenkbonnen en giften van de marktkramers. Je kan zo’n prachtige tas winnen door een invulformulier in te vullen en het tijdens de vrijdagmarkt in de verzameldoos op het Herbert Hooverplein te steken, of door de app “ik koop lokaal” te downloaden en bij aankoop van een product bij een deelnemende marktkramer je persoonlijke QR-code te scannen”, legt schepen van handel Johan Geleyns de wedstrijdregels uit.

De tassen worden uitgedeeld tijdens de vrijdagmarkten en de eerste winnaars mogen hun tassen komen ophalen op vrijdag 8 april 2022. Bovenop al deze geschenken wordt de Maand van de Markt nog meer in de kijker gezet door elke vrijdagmarkt de klanten te trakteren op chocolaatjes. Ook voor de markten op maandag, woensdag, zaterdag en zondag is tijdens de hele maand april een extraatje voorzien.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]