Chill in het Yogadorp

Van maandag 22 tot zondag 28 juli vindt het Yogadorp van Kreakatau en de jeugddienst plaats in Wilsele. Het is de ideale plek om lekker koel te zitten én om helemaal tot rust te komen.

Op zwoele zomerdagen als deze is het niet eenvoudig om verkoeling te vinden, maar in het yogadorp is dat zowel mentaal als fysiek absoluut mogelijk. Samen met Kreakatau gaan deelnemers op reis door het frisse Yogadorp en leren ze verschillende yogaposities en relaxatieoefeningen. Ze knutselen ook een souvenir aan hun yogareis. Via een doorschuifsysteem met verborgen hoekjes, leuke spelletjes en relaxerende workshops, leren ouders en hun kinderen wat yoga is en hoe ze dit samen kunnen beleven. Een interessante plus: de temperatuur in het gemeenschapscentrum in Wilsele Putkapel is héél aangenaam!

Is het wel iets voor ons?
Er zijn heel wat vooroordelen over yoga en sommige mensen zijn een beetje bang dat ze het niet zullen kunnen. Niets is echter minder waar. Dankzij de uitleg en basisoefeningen, kan elk kind vanaf 4 jaar en zijn ouders met gemak deelnemen. Er is geen voorinschrijving nodig. Iedereen kan aansluiten wanneer het hen past. En het is bovendien volledig gratis.

Meer info

  • Van 22 tot 28 juli - 13 tot 19 uur
  • Voor kinderen van 4 tot 14 jaar
  • Adres: Gemeenschapscentrum de Bosstraat, Bosstraat 28, Wilsele
Contacteer ons
Dirk Vansina schepen van openbare werken, restauraties, jeugd en burgerzaken, stad Leuven
Tinne Van Wesemael jeugdconsulente, stad Leuven
Dirk Vansina schepen van openbare werken, restauraties, jeugd en burgerzaken, stad Leuven
Tinne Van Wesemael jeugdconsulente, stad Leuven
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven