Duizend Leuvenaars mogen gratis verjaardagswedstrijd Leuven Bears bijwonen

De Leuven Bears vieren dit jaar hun twintigste verjaardag. Kers op de taart wordt de laatste wedstrijd van de BNXT Elite Silver League, op vrijdag 28 april, tegen het Nederlandse Den Helder Suns. De stad biedt duizend Leuvenaars de kans om die jubileumwedstrijd gratis mee te maken.

“We staan volop achter onze sportclubs. De kansen die ze geven aan onze jeugd, de beleving die ze bieden, de successen waar we samen van genieten. En als er dan een van deze clubs twintig jaar wordt, is dat extra reden om onze samenwerking te vieren. Daarom willen we er alvast als stad een groot feest van maken”, zegt schepen van sport Johan Geleyns.

Samen met de Leuven Bears wil de stad op vrijdag 28 april Sportoase Leuven laten vollopen voor een zinderende verjaardagsmatch. Daarom verdeelt de stad duizend gratis tickets onder haar inwoners. “Alle tribunes gaan open en we proberen samen om zo onze jongens voor de laatste wedstrijd binnen de BNXT-competitie naar de overwinning te schreeuwen. Omdat een volle zaal onze basketbaltoppers ongetwijfeld zal aanzetten tot een knalprestatie”, aldus schepen Geleyns.

Wie gratis tickets wil, kan deze aanvragen via www.leuven.be/leuven-bears of zelf afhalen in het stadskantoor, sporthal Heverlee, sportcomplex Kessel-Lo of sportcentrum Ymeria in Wijgmaal. Leuvenaars krijgen voorrang tot en met 9 april. Per persoon kan je online maximum zes tickets aanvragen. Wie graag met een grotere groep de wedstrijd wil bijwonen, kan hiervoor een mail sturen naar [email protected].

 

Website preview
Basketbalwedstrijd Leuven Bears tegen Den Helder SUNS
Vrijdag 28 april 2023 spelen de Leuven Bears hun laatste wedstrijd van het seizoen. De Leuven Bears spelen tegen het Nederlandse Den Helder SUNS in de Elite Silver van de BNXT League. En we geven gratis tickets weg!
Stad Leuven

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]