Enthousiaste aftrap zorgeloze zomerconcerten voor senioren

Voor het tweede jaar op rij biedt Jonas van Esch van ‘Wederzijds Genoegen’ vijftien gratis concerten aan aan de bewoners van Leuvense woonzorgcentra en lokale dienstencentra. Want ook zij hebben nood aan ontmoeten, even genieten van muziek en ontspanning. Vandaag vond het eerste optreden plaats in lokaal dienstencentrum Seniorama. En het enthousiasme was groot! 

“Dankzij de cultuursubsidie van de stad Leuven kan Jonas van Esch van ‘Wederzijds Genoegen’ opnieuw vijftien keer gratis gaan optreden in Leuvense woonzorgcentra en lokale dienstencentra”, vertelt schepen van cultuur en senioren Denise Vandevoort. “Het worden optredens waarbij niet de muzikant, maar het publiek centraal staat. Met een playlist die ter plekke afgestemd wordt vol liedjes die iedereen kan meezingen. Perfect om te genieten in een fijne sfeer en ambiance.”

Deze zomer kiest Wederzijds Genoegen opnieuw bewust voor vijftien woongelegenheden van senioren waar - wanneer het weer het toelaat - buiten, in tuinen en aan pleinen, ook de verbinding met de buurt gemaakt kan worden.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

iris.pierlet@leuven.be