Grote boekenverkoop in de Bib Leuven

De Bib Leuven ruimt haar overvolle rekken op en organiseert van zaterdag 10 juni tot zaterdag 17 juni 2023 haar langverwachte boekenverkoop in de hoofdbib in Tweebronnen. ​ Boekenliefhebbers en verzamelaars kunnen er tegen een prikje weer unieke schatten ontdekken en hun collectie uitbreiden.

De Bib Leuven houdt een lenteschoonmaak en verkoopt al haar afgevoerde materialen tegen slechts 1 euro per stuk. Van zaterdag 10 tot en met 17 juni kan je romans, kinderboeken, strips, dvd’s, cd’s en informatieve boeken voor groot en klein op de kop tikken in de foyer en het auditorium van Tweebronnen.

“We zijn blij dat we deze fantastische tweedehands boekenverkoop kunnen organiseren”, glimlacht schepen Bert Cornillie. “Het is een geweldige gelegenheid voor boekenliefhebbers van alle leeftijden om hun favoriete titels te vinden tegen zeer betaalbare prijzen. Daarnaast krijgen de bibmaterialen een tweede leven en draagt elke aankoop bij aan het ondersteunen van de bibliotheek ​ en het bevorderen van het leesplezier in onze stad. “

Hoe werkt het?
De grote boekenverkoop is geopend van maandag tot en met vrijdag van 12.30 tot 17.30 uur en op zaterdag 10 en 17 juni van 10 tot 16.30 uur. Een hele week lang krijgt iedereen de kans om te komen snuisteren in het uitgebreide aanbod. De voorraad wordt bovendien dagelijks aangevuld.

Om het winkelen zo eenvoudig en veilig mogelijk te maken, kiest de Bib Leuven voor betaling met betaalkaarten. Geen gedoe met contant geld dus. De verkoop is een unieke kans voor iedereen om zijn/haar boekencollectie uit te breiden.

Alle info vind je op leuven.bibliotheek.be/boeken.

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]