Grote boekenverkoop in de Bib Leuven Tweebronnen

Van 15 tot en met 22 juni 2024 worden heel wat bibmaterialen die het voorbije jaar uit collectie zijn genomen, te koop aangeboden bij de grote boekenverkoop in Tweebronnen. Je kan romans, non-fictieboeken, strips, dvd’s en cd’s (met uitzondering van klassieke muziek) voor jong en oud(er) op de kop tikken voor slechts één euro per stuk in de foyer en het auditorium van Tweebronnen.

De Bib Leuven koopt het hele jaar door nieuwe bibmaterialen en kan zo steeds een actuele sterke collectie aanbieden. Voor al dat nieuws is er uiteraard ook plaats nodig. De Bib Leuven verkoopt daarom nu materialen die de voorbije twee jaar amper werden uitgeleend, of titels waarvan er minder exemplaren nodig zijn.

“We zijn blij dat we met deze fantastische tweedehands boekenverkoop het leesplezier in onze stad nog kunnen verhogen”, zegt schepen Bert Cornillie. “Het is voor boekenliefhebbers van alle leeftijden telkens weer een uitgelezen kans om aan zeer betaalbare prijzen favoriete titels en auteurs te vinden én om verrassingen te scoren. Bovendien steun je met je aankoop de werking van onze bibliotheken.“

Hoe werkt het?
De boekenverkoop is van maandag 17 tot en met vrijdag 21 juni, van 12.30 tot 17.30 uur en op zaterdag 15 en 22 juni van 10 tot 16.30 uur. Een hele week lang kan iedereen komen snuisteren in het uitgebreide aanbod. De voorraad wordt dagelijks aangevuld.

Om het shoppen eenvoudig en veilig te houden, kiest de Bib Leuven voor betaling met betaalkaart.
Grote boekenverkoop | Leuven
De Bib Leuven Tweebronnen houdt een lenteschoonmaak en verkoopt al haar afgevoerde materialen voor slechts  € 1 per stuk. Van zaterdag 15 tot en met 22 juni kan je cd’s, romans en informatieve boeken voor groot en klein op de kop tikken in de foyer en het auditorium van Tweebronnen.
leuven.bibliotheek.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

iris.pierlet@leuven.be