Herfstfeest voor Leuvense senioren op 8 november

Naar jaarlijkse gewoonte organiseren de stad Leuven en de Leuvense seniorenraad een feest voor Leuvense senioren. Dit jaar is het een Herfstfeest geworden in plaats van het gebruikelijke Lentefeest. Het belooft net als voorgaande jaren een daverend muziekspektakel te worden met een optreden van Nina Butera en van Luc Steeno.

Schepen van senioren Denise Vandevoort kijkt alvast uit naar de spetterende namiddag. “Tijdens het Herfstfeest krijgen Leuvense senioren de kans om tijdens een aantrekkelijk optreden de benen te strekken op de dansvloer en om leeftijdsgenoten te ontmoeten bij een hapje en een drankje. Elk jaar is het een groot succes, en ook nu zullen de 550 kaarten snel de deur uitgaan.”

Praktisch
Het Herfstfeest vindt plaats op dinsdag 8 november 2022 vanaf 14.00 uur in sporthal Rijschool (Rijschoolstraat 21, Leuven). Een ticket kost 5 euro, een drankbonnetje en een stuk taart met koffie zijn inbegrepen.

Een ticket bestellen kan vanaf woensdag 21 september om 12.00 uur:

  • aan de ticketbalie van 30CC in Bibliotheek Tweebronnen (Rijschoolstraat 4, 3000 Leuven), van woensdag t.e.m. zaterdag van 12 tot 17 uur
  • telefonisch via de Tickettelefoon: 016 27 40 00 (van woensdag t.e.m. zaterdag van 12 tot 17 uur)
  • online via www.30CC.be

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]