Inschrijvingen Tofsportkampen en Jeugdcentrum Vleugel F nemen vlotte start

Zondagochtend om 9 uur gingen de online inschrijvingen voor de Tofsportkampen en de kampen bij Vleugel F in de paas- en zomervakantie van start. Net als de voorbije jaren was het opnieuw een groot succes. 

 

Met 2.768 inschrijvingen op de eerste dag, 563 meer dan vorig jaar, is zo’n 57% van de plaatsen van de Tofsportkampen ingenomen. 16 kampen zijn al volzet. Ondanks de grote drukte verliep alles zeer vlot en kan Tofsport terugblikken op een zeer geslaagde eerste inschrijvingsdag.

“De online tool heeft opnieuw zijn gebruiksgemak bewezen. Het aantal inschrijvingen toont aan hoe populair onze sportkampen zijn. Sommige kampen waren na enkele minuten al volgeboekt. In vergelijking met vorig jaar hebben we 563 meer inschrijvingen ontvangen op de eerste dag, een groot succes dus”, klinkt het bij schepen van sport Erik Vanderheiden.

Momenteel is er nog plaats voor 2.101 kinderen om zich in te schrijven voor 129 verschillende tofsportkampen. Tofsport doet al het mogelijke om het aanbod en de beschikbare plaatsen nog extra uit te breiden in overleg met de clubs.

Ook bij de jeugddienst liepen de inschrijvingen vlotjes binnen. Reeds 190 inschrijvingen voor ReTTeKePReT tijdens de krokusvakantie, 7 voor familieworkshops en 10 voor de skate- en bladekampen in de paasvakantie.

Nog inschrijven?
Wie nog een kampje wil boeken kan dat online op http://leuven.kwandoo.com.

Vanaf dinsdag 30 januari kan je voor inschrijvingen voor de jeugdkampen ook terecht bij het onthaal van Jeugdcentrum Vleugel F (Brusselsestraat 61a, Leuven). Openingsuren van Jeugdcentrum Vleugel F: dinsdag van 12 tot 16.30 uur, woensdag en vrijdag van 9 tot 16.30 uur, donderdag van 12 tot 19 uur.

Vanaf woensdag 31 januari kan je inschrijven voor de Tofsportkampen aan het Tofsportloket (Naamsestraat 3, Leuven) voor de eventuele vrije plaatsen bij de sportkampen. Openingstijden van het Tofsportloket: woensdag van 10 tot 17 uur en donderdag van 12 tot 17.30 en van 18 tot 20 uur.

Contacteer ons
Erik Vanderheiden schepen van communicatie, sport, handel en landbouw
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme
Jan Vansantvoet diensthoofd sportpromotie
Jef Lemmens Jeugd- en kinderwerker
Erik Vanderheiden schepen van communicatie, sport, handel en landbouw
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme
Jan Vansantvoet diensthoofd sportpromotie
Jef Lemmens Jeugd- en kinderwerker
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven