Jammin’ with Fonske luidt de zomervakantie muzikaal in

Morgennamiddag, 28 juni, krijgen Leuvense jongeren weer de kans om hun talent te tonen op de trappen van het Rector De Somerplein. Jammin’ with Fonske is een gekend concept van MIJNLEUVEN, de jongerenwerking van de stad Leuven. Bij MIJNLEUVEN bieden jonge organisatoren ander jong lokaal talent een podium om zich muzikaal uit te leven. Zo vormt de stad jongeren tot ervaren concertorganisatoren, krijgen jonge bands de kans om een eerste keer op te treden en genieten Leuvense jongeren van de concerten naast het standbeeld van Fonske.

“We zijn fier dat we jonge muzikanten al voor de vierendertigste keer een podium kunnen geven. Drie jonge Leuvense artiesten geven het beste van zichzelf en luiden zo de start van de zomervakantie in,” vertelt schepen van jeugd Dirk Vansina. Op het programma staat als eerste de zeskoppige band Antenna, een jonge vriendengroep, allemaal tussen de 15 en 17 jaar. Om 14 en 15 uur treedt er telkens een jonge zangeres op: Blum en Ophélie.

Website preview
Get to know the Jammin' artiesten
Op 28 juni sluiten we het schooljaar af met een knaleditie van Jammin' with Fonske! Leer de de artiesten hier wat beter kennen.
www.mijnleuven.be

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]