Jammin’ with Fonske pakt uit met unieke wintereditie

Na drie jaar de zomer, de lente en de herfst op te vrolijken, pakt Jammin’ with Fonske voor de tweede keer uit met een weergaloze wintereditie. Op woensdagavond 20 december toveren de jonge organisatoren het Rector de Somerplein om tot één van de gezelligste plekken van Leuven. Verwarm jezelf aan jong muzikaal geweld en een gezellige winterse sfeer. Om de koude te trotseren voorziet Jammin’ with Fonske dekentjes, vuurkorven en warme drankjes.

Op het programma op woensdag 20 december:

  • 19.00 uur: Mindless Motions
  • 20.00 uur: She Bad (Winnaar Rockvonck 2017)
  • 21.00 uur: Little Wolf

Meer info over de bands vind je op www.facebook.com/JamminWithFonske.

Warmste week
Voor deze speciale wintereditie laten de organisatoren van Jammin’ with Fonske zich van hun warmste kant zien. Tijdens het evenement verkopen ze warme chocomelk ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst schenken ze aan Music Fund dat muziekscholen en sociaal-artistieke projecten in conflictgebieden en ontwikkelingslanden steunt.

Jammin’ with Fonske
Jammin’ with Fonske is een concertreeks georganiseerd door jonge organisatoren die onder begeleiding van mijnLeuven – het jongerenlabel van stad Leuven - jong, lokaal talent een podium bieden op een unieke plek in de binnenstad.

Jammin’ strijkt jaarlijks vier keer neer aan het Rector De Somerplein en organiseert er op de trappen gratis concerten voor Leuvense jongeren. Op die manier vormt het jongeren tot ervaren concertorganisatoren, krijgen jonge bands speelkansen en genieten Leuvense jongeren van fris geluid aan het Fonske.

Contacteer ons
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme, Stad Leuven
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme, Stad Leuven
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven