Lentefeest voor Leuvense 65-plussers in recordtempo uitverkocht

Amper 10 dagen na de start van de ticketverkoop is het Lentefeest voor de Leuvense 65-plussers volledig uitverkocht. De stad en de Seniorenraad engageerden dit jaar Stan Van Samang en DJ Eddy op 18 juni om voor de nodige ambiance te zorgen in sporthal de Rijschool. Een programma dat op veel interesse kan rekenen, zo blijkt. De 550 beschikbare tickets vlogen zo vlot de deur uit, dat de stad de verkoop nu stopzet.

“Het Lentefeest is in een recordtempo uitverkocht. Het is fijn om vast te stellen dat het programma op zoveel enthousiasme kan rekenen. Het is voor velen intussen een vaste jaarlijkse gelegenheid geworden om met leeftijdsgenoten samen te komen, bij te praten en de benen te strekken op de dansvloer”, aldus een tevreden schepen Bert Cornillie. Dit jaar kan dat op het live-repertoire van Stan Van Samang of op een van de vele plaatjes van DJ Eddy, geen onbekende voor de trouwe fans van de maandelijkse seniorenbals.

De 550 beschikbare tickets zijn na amper 10 dagen en twee verkoopmomenten in het stadskantoor, allemaal de deur uit. De verkoop wordt nu stopgezet, zowel online als in het stadskantoor. “Ik hoop dat iedereen die er graag bij wilde zijn, een ticket kon bemachtigen. We kijken alvast uit naar een fijne namiddag”, besluit schepen Cornillie. ​

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

iris.pierlet@leuven.be