Delen:

Leuven Zingt op Leuven Air

Leuven Air, de zomerse concertreeks van de stad Leuven, breidt verder uit met een coronaveilige editie van het populairste zangfeest: Leuven Zingt. Wie graag samen met een paar duizend gelijkgezinden meezingt met de fijnste muziek is op 24 juli welkom op het evenementenplein in Heverlee.

“We vinden het belangrijk om binnen het geheel van Leuven Air qua muzikaal aanbod zo divers mogelijk te gaan. Daarom leek het ons een fijn idee om de organisatie van Leuven Zingt te vragen om een editie van hun immer sfeervolle zangfeest te laten plaatsvinden op het evenementenplein”, zegt schepen Denise Vandevoort. “En wij zijn supercontent dat zij hebben toegezegd. Dit jaar nog wat kleiner en bescheidener van opzet, volgend jaar weer als vanouds voor een volle Oude Markt.”

“Wij hebben niet lang moeten nadenken over dit aanbod”, zegt Hugo Mertens van de vzw Vlaanderen Zingt in Leuven. “Eindelijk kunnen we opnieuw het podium op, het heeft nu lang genoeg geduurd en we hebben al zoveel moeten missen. Net als vorig jaar hadden we graag onze twintigste editie gevierd op de Oude Markt. Maar niet getreurd, op 24 juli 2021 keren we terug naar de basis van het samenzangspektakel: zangkrantjes, 40 podiumzangers, 37 meezingers, Marc Pinte en 2000 gelijkgezinde feestvierders. Zo warmen we ons met deze editie op voor die feestelijke lustrumviering in 2022.

Praktische info en tickets:

  • www.leuvenair.be
  • Voor de tickets van Leuven Zingt betaal je een ticketprijs van 5 euron, die je terugkrijgt in digitale drankvouchers.
  • Meer uitleg en nieuwsjes vind je op www.leuvenzingt.be

 

praktische info en ticketshttps://www.leuvenair.beLeuven Zingthtpps://www.leuvenzingt.be

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

In de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]