Leuvens vaccinatiecentrum verhuist na krokusvakantie naar Kinepolis

Het Leuvense vaccinatiecentrum in de Brabanthal verhuist na de krokusvakantie naar de Kinepolis in de Bondgenotenlaan. Nu het zwaartepunt van de boostercampagne voorbij is, is de capaciteit van zo’n grote zaal niet langer nodig. Daarnaast verwelkomt de Brabanthal weer evenementen, nu de coronamaatregelen versoepelen.

Ongeveer 85 procent van de volwassen Leuvenaars heeft een boostervaccin laten zetten. Bij de 5- tot 11-jarigen heeft 55 procent zich laten vaccineren tegen het coronavirus. De meeste van die vaccinaties gebeurden in de Brabanthal. Ook de komende weken kunnen Leuvenaars zich nog laten vaccineren in de Brabanthal. Vanaf 7 maart, de week na de krokusvakantie, verhuist het vaccinatiecentrum opnieuw naar het kleinere vaccinatiecentrum in Kinepolis.

Die locatie is goed bereikbaar: het bus- en treinstation is vlakbij, er is een fietsenstalling en autoparking in Kinepolis zelf of in Parking De Bond. Het vaccinatiecentrum in Kinepolis is ook toegankelijk voor rolstoelgebruikers.

Afspraak maken voor boosterprik of vaccinatie
Wie nog een afspraak wil maken voor een boosterprik of een basisvaccinatie en graag nog naar de Brabanthal komt, kan best snel telefonisch contact opnemen met het informatiecentrum op 016 27 27 72. Ook wie na de krokusvakantie nog een vaccin wil, mag bellen naar het informatiecentrum. Je kan ook even binnenlopen in het informatiecentrum. Dat bevindt zich eveneens in Kinepolis op de Bondgenotenlaan en is elke werkdag geopend van 13.30 tot 18 uur.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]