OOGST 2023: SLAC toont werk uit ateliers voor volwassenen

Van 8 september tot 14 oktober kan je in SLAC/Academie naar de expo ‘OOGST’. Een team van docenten selecteerde werk uit de ateliers voor volwassenen: van tekenkunst, grafisch ontwerp en fotokunst tot beeldhouwen en van schilderkunst tot interactieve media. De expo is vrij te bezoeken tijdens de openingsuren van SLAC/Academie.

"De tentoonstelling ‘Oogst’ is een SLAC-klassieker", legt schepen van deeltijds kunstonderwijs Bert Cornillie uit. "Jaarlijks maken docenten een eigenzinnige keuze uit het werk van de volwassen studenten. Deze keer stelden Mieke Lamiroy, Thomas Renty en Maikel De Greve de expo samen."

OOGST geeft zo een mooie staalkaart van wat SLAC/Academie te bieden heeft. "Wie het zelf voelt kriebelen moet zeker een kijkje komen nemen tijdens de Open Atelier Weken", vervolgt Cornillie. "Tijdens de hele maand september zijn alle ateliers op de verschillende locaties vrij te bezoeken. Reserveren is niet nodig en de lesroosters vind je online. Ook inschrijven kan online, tot en met 30 september."

Praktisch

Expo OOGST
Dirk Boutslaan 60, 3000 Leuven ​ ​
vrijdag 08/09 tot zaterdag 14/10, van 9 tot 21.30 uur, zaterdag tot 17 uur
vernissage donderdag 7 september om 19 uur

Open Atelier Weken
Verschillende locaties
vr 01/09 – zat 30/09

 

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]