Opnieuw Rollerparade in Leuven

Aanstaande woensdag 7 augustus kunnen rolschaatsers, inline skaters, skate- en longboarders zich opnieuw uitleven in de Leuvense straten tijdens de tweede rollerparade van het jaar. Onder begeleiding van zomerse beats trekt de parade eerst door Leuven-centrum, voor het tweede deel van de tour cruisen we richting Kessel-Lo.

“De rollerparade is een ideale activiteit om ten volle te genieten van een prachtige zomeravond. Samen met vrienden of familie kan je de stad op wieltjes leren kennen, of kan je gewoon eens in het midden van de straten rijden waar dat anders nooit kan. De DJ zorgt voor ambiance en de Leuvense politie verzekert de veiligheid van alle deelnemers”, vertelt schepen van sport Els Van Hoof.

Het eerste deel van de rollerparade gaat van start om 19.30 uur op het Martelarenplein. Wie de start niet haalt of enkel het tweede deel wil meerijden, kan aansluiten omstreeks 20.15 uur aan de startplaats op het Martelarenplein. Beide delen zijn ongeveer 7 km lang. Het einde is voorzien om 22.00 uur.

Contacteer ons
Els Van Hoof schepen van sport, middenstand en werk, stad Leuven
Ronny Huyvaert Sportpromotor, stad Leuven
Els Van Hoof schepen van sport, middenstand en werk, stad Leuven
Ronny Huyvaert Sportpromotor, stad Leuven
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven