Oproep aan Leuvense jongeren: registreer je voor Johnson & Johnson op QVax

Sinds vorige week kunnen jongeren zich aanmelden voor een vaccin van Johnson & Johnson. Heel wat Leuvense jongeren deden dat al, maar er zijn nog veel vaccins beschikbaar. “Momenteel zijn er nog zo’n 1.000 vaccins van Johnson & Johnson aan niemand toebedeeld”, zegt burgemeester Mohamed Ridouani. “Heb je dus nog geen uitnodiging ontvangen en wil je graag het Johnson & Johnson-vaccin krijgen? Meld je dan aan op www.qvax.be

Mensen tussen 18 en 41 jaar krijgen het vaccin van Johnson & Johnson enkel als ze daar expliciet de toestemming voor geven. In Leuven zijn ondertussen uitnodigingen verstuurd naar inwoners uit geboortejaar 1997. Dat betekent dat er steeds minder jonge Leuvenaars zijn die nog gevaccineerd moeten worden, en dat de groep die Johnson & Johnson kan krijgen steeds kleiner wordt. Voor Leuvense jongeren die zich nu nog via QVax aanmelden voor dat vaccin, is de kans groot dat ze snel opgeroepen worden.

Bij het Johnson&Johnson-vaccin is slechts één prik nodig.

Vragen?
Bij het corona-informatiecentrum van de stad (corona@leuven.be of 0800 16 9 16) en op www.laatjevaccineren.be, de website van de Vlaamse overheid, kan je terecht voor vragen en meer informatie.

Contacteer ons
Mohamed Ridouani burgemeester, stad Leuven
Bart Tirez voorzitter Eerstelijnszone Leuven
Geertrui Vanloo Algemeen directeur
Mohamed Ridouani burgemeester, stad Leuven
Bart Tirez voorzitter Eerstelijnszone Leuven
Over Stad Leuven

In de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven