Reuze boekenverkoop in de Bib Leuven

Vanaf zaterdag 12 juni organiseert de Bib Leuven tien dagen lang een reuzeverkoop van afgevoerde bibmaterialen voor volwassenen. In de foyer van Tweebronnen kan je terecht om al je zomerlectuur in te slaan tegen een spotprijs. Het is wel noodzakelijk om een tijdslot te reserveren.
 

Het is ondertussen al even geleden, maar van zaterdag 12 tot en met woensdag 23 juni gaat er opnieuw een gigantische verkoop van afgevoerde bibmaterialen door in de Bib Leuven Tweebronnen. Geïnteresseerden kunnen er tweedehands boeken en cd’s op de kop tikken tegen 1 euro per stuk. Op zaterdag zijn bezoekers de hele dag welkom van 10 tot 16.30 uur, op weekdagen gaat de verkoop enkel ’s namiddag door.  

Vooraf reserveren
“Om alles op een veilige manier te laten verlopen, werkt de Bib dit jaar met een reservatiesysteem”, licht schepen Denise Vandevoort toe.“Via de bibwebsite boek je een datum en een tijdslot voor je bezoek. Ook telefonisch en aan de bibbalie kan je een tijdslot reserveren. Betalen gebeurt contactloos, er wordt geen cash aanvaard. Daarnaast zijn ook alle geldende voorzorgsmaatregelen vanzelfsprekend van kracht. Op die manier kan iedereen op een prettige manier snuisteren in het uitgebreide aanbod aan bibmaterialen die niet langer in de bib opgesteld worden. Met de zomervakantie in het vooruitzicht vallen er in elk geval koopjes te doen in de bib. Sla je slag en geef tegelijkertijd onze bibmaterialen een nieuw leven!”.

Alle info vind je op https://leuven.bibliotheek.be/boekenverkoop.

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]