SLAC/Conservatorium pakt uit met wervelend Woordweekend

Op 22 en 23 april gooit de afdeling woord van SLAC/Conservatorium de deuren wagenwijd open. Tijdens een wervelend woordweekend tonen meer dan 200 leerlingen hun kunnen in een vijftigtal korte optredens. Een gevarieerd programma met voor elk wat wils.

‘Liefhebbers van taal en literatuur moeten dit weekend zeker naar het SLAC afzakken’, vertelt schepen van deeltijds kunstonderwijs Bert Cornillie. ‘Laat je meeslepen door prachtige verhalen en ontroerende gedichten, en laat je overtuigen door boeiende sprekers. Kijk en luister ​ naar onze acteurs. Of zie hoe een schrijver een tekst op maat creëert tijdens een sessie speedwriting.’

De jongste leerlingen bijten de spits af op zaterdag 22 april. Op zondag 23 april is er een carrousel van optredens en een schrijversparcours op diverse locaties. Voor wie even op adem wil komen is er die dag ook een woordcafé in de hal. 

Praktische info
zaterdag 22 april van 10 uur tot 16 uur
zondag 23 april van 13.30 uur tot 18 uur
Dirk Boutslaan 60-62 Leuven
Website preview
Woord Weekend
De afdeling WOORD van het Conservatorium pakt groots uit! Tijdens een wervelend WOORDWEEKEND laten meer dan 200 leerlingen in een 50 tal korte optredens zien wat ze kunnen. Stel je eigen programma samen en laat je verrassen door talloze theaterscènes, gedichtencollages of speeches. Volg een parcours van schrijvers die voorlezen uit eigen werk of laat ze een unieke tekst op maat voor jou maken tijdens een sessie speedwriting.
Conservatorium Leuven

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]