Stad en Horeca Leuven presenteren nieuwe horecagids 2022

De stad Leuven en Horeca Leuven blijven investeren in de horecasector. Nadat vorige week aangekondigd werd dat de uitgebreide terrassen langer mochten blijven staan, presenteren ze deze week vol trots de nieuwe horecagids voor 2022. In deze brochure worden naar goede gewoonte lokale zaken uitgelicht. Door dit boekje te verspreiden onder toeristen, nieuwe studenten en op de vele handelsevenementen die de stad rijk is zetten ze de rijkdom en kwaliteit van de Leuvense horeca in de verf.

Schepen van Handel Johan Geleyns is blij met de publicatie: “De afgelopen jaren waren niet gemakkelijk voor onze horeca. Toch is Horeca Leuven altijd een constructieve partner geweest en hebben we dankzij de goede verstandhouding samen heel wat maatregelen kunnen nemen om de sector te ondersteunen. Daarbij wil ik zeker een pluim geven aan het bestuur van Horeca Leuven om ten dienste te staan voor alle horeca, niet enkel hun leden. Ik hoop dat iedereen in deze gids de nodige inspiratie vindt om telkens weer nieuwe ontdekkingen te kunnen doen in onze diverse en kwalitatieve Leuvense ho, re en ca.”

Schepen van toerisme Denise Vandevoort sluit zich daarbij aan: “Steeds meer toeristen kennen Leuven als topbestemming. En dat is heel terecht natuurlijk. Omwille van het prachtige erfgoed, maar zeker ook voor onze levendige horeca. Want Leuven staat gelijk aan gezelligheid en lekker eten en drinken. Gastronomie en cultuur gaan hier hand in hand. Laat je verrassen in onze sfeervolle cafés en gezellige restaurants. En geniet daarna van een welverdiende rust in een van onze kwaliteitsvolle hotels of charmante B&B’s. Blader door deze gids en dompel je onder in de unieke sfeer van onze stad!”

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]