Stad Leuven en Leuven Bears nodigen Leuvenaars uit

Voor het vierde jaar op rij biedt de stad Leuven duizend Leuvenaars gratis een topwedstrijd van de Leuven Bears aan. Dit jaar kunnen de basketfans naar de spannende wedstrijd tegen Okapi Aalst op woensdag 27 maart.

Het is ondertussen een traditie. De Leuven Bears en de stad Leuven slaan de handen in elkaar om de Leuvenaars een daverende basketavond aan te bieden. De uitverkoren wedstrijd is die tegen Okapi Aalst op woensdag 27 maart. Samen met de Leuven Bears wil de stad de Sportoase Philipssite laten vollopen voor deze zinderende match.

“De Leuven Bears zijn een inspirerende sportclub in onze stad, met een inclusieve, hoogstaande jeugdwerking en een eerste ploeg die in de Belgisch-Nederlandse BNXT League uitkomt. Als trouwe partner bieden we als stad één keer per jaar duizend gratis tickets aan, zodat de Leuvenaars kunnen komen proeven van Leuvense topsport van de bovenste plank”, zegt schepen van sport Johan Geleyns.

“Samen proberen we om onze jongens naar de overwinning te schreeuwen en de twee punten in Leuven te houden. Met de extra support kunnen we de Bears zonder twijfel aanmoedigen om boven zichzelf uit te stijgen”, besluit de schepen.

Praktisch
Wie gratis tickets wil, kan deze aanvragen via www.leuven.be/leuven-bears of zelf afhalen in het stadskantoor, sporthal Heverlee, sportcomplex Kessel-Lo of sportcentrum Ymeria in Wijgmaal tijdens de openingsuren.

Leuvenaars krijgen twee weken lang voorrang, tot en met dinsdag 12 maart. Per persoon kan je online maximum vijf tickets aanvragen. Wie graag met een grotere groep de wedstrijd wil bijwonen, stuurt hiervoor een mail naar [email protected].

Website preview
Basketbalwedstrijd Leuven Bears tegen Okapi
Woensdag 27 maart 2024 spelen de Leuven Bears tegen Okapi Aalst . En we geven 1.000 gratis tickets weg!
Stad Leuven

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]