Stad Leuven verkoopt 86 tweedehandsvoertuigen

Stad Leuven verkoopt 86 tweedehandsvoertuigen aan de hoogste bieder. Het gaat onder meer over auto’s, (brom)fietsen, elektrische fietsen, aanhangwagens maar ook een vrachtwagen, straatafvalzuigers en veegmachines. Het zijn enerzijds oude voertuigen van de stad en anderzijds voertuigen die werden getakeld maar nooit werden opgehaald. ​

De stad verkoopt de voertuigen in de staat waarin ze zich bevinden. Ze zijn niet noodzakelijk technisch gekeurd. Ze beschikken niet altijd over sleutels en meestal ook niet over wettelijke documenten. De politie levert wel een attest af waarmee je een duplicaat van gelijkvormigheidsattest kan aanvragen.

Bezichtiging ​
Geïnteresseerden kunnen de voertuigen komen bezichtigen op de terreinen van de dienst stadsreiniging (Aarschotsesteenweg 68 in Wilsele). Dat kan op vrijdag 10 februari en zaterdag 11 februari, telkens van 8 tot 12 uur. Een testrit maken of het voertuig starten is om verschillende redenen niet mogelijk.

Een bod doen ​
De voertuigen en het materieel worden verkocht aan de hoogste bieder. De lijst met voertuigen, het formulier om een bod uit te brengen en een beschrijving van de procedure vind je op de website van de stad. Een bod uitbrengen kan tot en met 14 februari 2023.

Stad verkoopt tweedehandsvoertuigen
De stad verkoopt tweedehandsvoertuigen (auto's, bromfietsen, machines, vrachtwagens, (elektrische) fietsen ...) aan de hoogste bieder.
Stad Leuven

 

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]