Stad verkoopt 54 voertuigen

Leuven verkoopt 54 voertuigen waarvan de stad eigenaar is geworden: auto's, bromfietsen, aanhangwagens en caravans. Het gaat voornamelijk om voertuigen die werden achtergelaten op de openbare weg of nooit werden opgehaald na het wegtakelen wegens foutparkeren. Ze zijn niet technisch gekeurd en worden verkocht in de staat waarin ze zich bevinden. Ze beschikken niet over sleutels en meestal ook niet over de wettelijke documenten. De politie levert wel een attest af waarmee je een duplicaat van gelijkvormigheidsattest kan aanvragen.  

Bezichtiging
​Je kan de voertuigen komen bezichtingen op de stallingsplaats van de politie (De Vunt 2, 3220 Holsbeek). Dat kan op vrijdag 28 en zaterdag 29 september, telkens van 8 tot 12 uur.  Een testrit maken is om verschillende redenen niet mogelijk. 

Een bod doen
​De voertuigen worden verkocht aan de meestbiedende. De lijst met voertuigen, het formulier om een bod uit te brengen en een beschrijving van de procedure vind je op www.leuven.be/verkoop-voertuigen. Een bod uitbrengen kan tot 2 oktober. 

 

 

 

 

 

Contacteer ons
Dirk Robbeets schepen van openbare werken, Stad Leuven
Arne Smeets wagenparkbeheerder stad Leuven
Dirk Robbeets schepen van openbare werken, Stad Leuven
Arne Smeets wagenparkbeheerder stad Leuven
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven