Stad verkoopt 72 voertuigen

Leuven verkoopt 72 voertuigen: auto's, (brom)fietsen, elektrische fietsen, aanhangwagens maar ook straatafvalzuigers, een bulldozer en een tractor. Enerzijds zijn het oude voertuigen van de stad, anderzijds zijn het voertuigen die werden getakeld maar nooit werden opgehaald. De stad verkoopt de voertuigen in de staat waarin ze zich bevinden. Ze zijn niet noodzakelijk technisch gekeurd. Ze beschikken niet altijd over sleutels en meestal ook niet over de wettelijke documenten. De politie levert wel een attest af waarmee je een duplicaat van gelijkvormigheidsattest kan aanvragen.  

Bezichtiging
​Je kan de voertuigen komen bezichtigen op de terreinen van de stadsreiniging (Aarschotsesteenweg 68 in Wilsele). Dat kan op vrijdag 5 november en zaterdag 6 november, telkens van 8 tot 12 uur.  Een testrit maken is om verschillende redenen niet mogelijk. 

Een bod doen
​De voertuigen worden verkocht aan de meestbiedende. De lijst met voertuigen, het formulier om een bod uit te brengen en een beschrijving van de procedure vind je op www.leuven.be/verkoop-voertuigen. Een bod uitbrengen kan tot 9 november 2021. 

Contacteer ons
Thomas Van Oppens schepen van personeel, organisatie, stadsreiniging, studentenzaken en dierenwelzijn
Arne Dessaer wagenpark- en autorisatiebeheerder, stad Leuven
Thomas Van Oppens schepen van personeel, organisatie, stadsreiniging, studentenzaken en dierenwelzijn
Arne Dessaer wagenpark- en autorisatiebeheerder, stad Leuven
Over Stad Leuven

In de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven