Straf lokaal talent op warme Jammin’ with Fonske

Op woensdagavond 19 december toveren de jonge organisatoren van Jammin’ with Fonske het Rector de Somerplein om tot één van de gezelligste plekken van Leuven. Verwarm jezelf aan straf en jong muzikaal geweld en een gezellige winterse sfeer. Om de koude te trotseren voorziet Jammin’ with Fonske dekentjes en warme drankjes.

Jammin’ with Fonske is een concertreeks van jonge organisatoren die onder begeleiding van mijnLeuven – het jongerenlabel van stad Leuven - jong, lokaal talent een podium bieden op een unieke plek in de binnenstad.

Op het programma op woensdag 19 december:

  • 19.00 uur: BADPACK
  • 20.00 uur: Isadore
  • 21.00 uur: 3C1P

Meer info over de bands vind je op www.mijnleuven.be/jamminwithfonske.

Warmste week
Voor deze speciale wintereditie laten de organisatoren van Jammin’ with Fonske zich van hun warmste kant zien. Tijdens het evenement verkopen ze warme chocomelk ten voordele van De Warmste Week van Studio Brussel. De opbrengst schenken ze aan Music Fund dat muziekscholen en sociaalartistieke projecten in conflictgebieden en ontwikkelingslanden steunt.

Jammin’ with Fonske
Jammin’ strijkt jaarlijks vier keer neer op het Rector De Somerplein en organiseert er op de trappen gratis concerten voor Leuvense jongeren. Op die manier vormt het jongeren tot ervaren concertorganisatoren, krijgen jonge bands speelkansen en genieten Leuvense jongeren van fris geluid aan het Fonske.

Contacteer ons
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme
Dirk Vansina schepen van burgerzaken, monumentenzorg, jeugd, feestelijkheden en toerisme
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven