Tofsport gaat op zoek naar de “Tofste Sportclub van Leuven”

De stad Leuven huldigt elk jaar haar kampioenen. Maar ook sportclubs die minder competitief ingesteld zijn, zijn winnaars.  Tofsport zet hen daarom graag in de bloemetjes tijdens de Kampioenenviering op 2 maart 2018 in de Stadsschouwburg. Leden, vrijwilligers, sympathisanten, …  kunnen vanaf nu een club nomineren. De winnaar mag zich  een jaar lang de “Tofste Sportclub van Leuven” noemen! 

Net zoals de voorbije drie jaren gaan stad Leuven en Tofsport op zoek naar de “Tofste Sportclub van Leuven”. Deze club wordt genomineerd voor zijn sociaal engagement, niet omwille van zijn kampioenen, maar voor net dat extraatje meer. De club hoeft hier als club zelf niets voor te doen, alleen maar ervoor te zorgen dat ze naast de sport ook mooi presteert.

Nomineren is simpel
Leden, vrijwilligers, sympathisanten, … kunnen hun club nomineren door een mailtje te sturen naar buurtsport@leuven.be.  Daarin moet staan  waarom de sportclub het verdient om de “Tofste Sportclub van Leuven” te worden. Dit kan om verschillende redenen zijn, bijvoorbeeld door hun sociale omkadering, omdat het hele gezin tegelijkertijd kan komen sporten, omdat het een kleurrijke club is, omdat er veel randactiviteiten georganiseerd worden …

Ook op de website van de stad Leuven (www.leuven.be/tofstesportclub) vind je een formulier waarmee je je nominatie kan indienen. Doe dit voor 10 februari!

Alle genomineerden worden voorgelegd aan een jury met oog voor sociale competenties. De winnende club ontvangt een VIP-uitnodiging voor 20 personen voor de Kampioenenviering en wordt er gehuldigd. Vorig jaar won RSC Heverlee. Welke club gaat dit jaar met titel aan de haal?

Voorwaarden

  • De sportclub moet gelegen zijn op Leuvens grondgebied.
  • De nominatie wordt gedaan door clubleden, vrijwilligers, ouders, sympathisanten … 
  • Inschrijven kan tot en met 9 februari 2018.
Contacteer ons
Erik Vanderheiden schepen van communicatie, sport, handel en landbouw, Stad Leuven
Iris De Keyser buurtsportcoördinator
Erik Vanderheiden schepen van communicatie, sport, handel en landbouw, Stad Leuven
Iris De Keyser buurtsportcoördinator
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven