‘Tussenruimte’: studenten van SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst stellen tentoon

Van woensdag 10 mei tot en met zaterdag 10 juni kan je in SLAC naar ‘Tussenruimte’, een boeiende en veelzijdige tentoonstelling van de studenten van de ateliers voor volwassenen.

“Telkens bij het begin van het academiejaar kiezen de leerkrachten van SLAC/Beeldende & Audiovisuele Kunst een jaarthema”, legt schepen van deeltijds kunstonderwijs Bert Cornillie uit. “Deze keer werd het ‘Tussenruimte’. De studenten gingen vanuit diverse invalshoeken met verschillende media aan de slag. Zo zie je tekeningen, beelden, schilderijen, foto’s, illustraties en grafisch ontwerp, textiele kunst en interactieve media. De exposanten staan in hun eigenzinnige werken stil bij begrippen als ‘in-betweenness’, de ruimte tussen idee en vorm of buiten de norm denken. Erg boeiende onderwerpen voor een tentoonstelling die iedereen kan inspireren.”

De tentoonstelling loopt van woensdag 10 mei tot en met zaterdag 10 juni, van 9.00 uur tot 21.30 uur (zaterdag tot 17.00 uur, gesloten op zondag en feestdagen) in SLAC/Beeldende & Actuele Kunst (Dirk Boutslaan 60, Leuven). ​
Vernissage op dinsdag 9 mei om 19 uur.

 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]