UiT in Leuven is deze zomer dé agenda voor je vrije tijd

Op UiT in Leuven – dé agenda voor je vrije tijd – staat al het Leuvense vrijetijdsaanbod van de maanden juli en augustus in een handig overzicht. Er is ontzettend veel te doen: concerten, festivals, dans, openluchtfilms, sportwedstrijden of tentoonstellingen. Ook de kinderen zullen zich niet gauw vervelen. Als je de drukte liever uit de weg gaat, vind je op UiT in Leuven bovendien tips voor een mooie wandeling of een intiemer concert. 

UiT in Leuven doet bij menig Leuvenaar vast een belletje rinkelen. Elke 3 maanden zit in het stadsmagazine LVN een uitvouwbare UiT-kalender met een ruime selectie uit het Leuvense vrijetijdsaanbod. Op de website vind je het volledige aanbod met jaarlijks meer dan 6.000 activiteiten en evenementen. Het zomeraanbod (juli & augustus) staat netjes gebundeld op de website zodat zoeken extra vlot gaat.  

Daarnaast staat UiTPAS - de voordeelkaart voor je vrije tijd - deze zomer op verschillende evenementen met nieuwe omruilvoordelen en leuke gadgets. Loop eens langs, draai aan het rad en win een leuke prijs. 

Een activiteit voor iedereen  
“De tijd dat Leuven indommelde tijdens de zomer ligt ver achter ons”, zegt schepen van cultuur en evenementen Denise Vandevoort. “Als ik naar het programma kijk dan valt er weer heel wat te beleven in onze stad. Voor de liefhebbers van klassieke muziek heb je de Zomer van Sint-Pieter of het Contius-Bach Festival. Wie op zoek is naar wat meer rock-'n-roll zakt best af naar een van de vele Het Groot Verlof-concerten. En ook de Zomerfilms of het Colora Festival zijn weer van de partij.” 

“Kinderen leven zich uit in de museumspelstraat of een van de speeldorpen. Actieve én passieve sportliefhebbers krijgen heel wat lekkers voorgeschoteld, zoals de Tour of Leuven - Memorial Jef Scherens en de Leuven Night Run. Bovendien tipt UiT in Leuven ook leuke speeltuinen of verborgen plekjes in de stad op de website. Kortom, op UiT in Leuven vind je vrijetijdsaanbod voor iedereen. Waar ga jij deze zomer naartoe?” 

Organisatoren die een evenement plannen, kunnen hun aanbod steeds gratis invoeren in de UiTdatabank. Alle informatie stroomt automatisch door naar www.uitinleuven.be. Hoe completer je invoert, hoe beter je opgepikt wordt. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

[email protected]