Wie wordt de 10.000ste UiTPAShouder?

De gelukkige winnaar ontvangt een vrijetijdspakket met 10 exclusieve voordelen

Leuven lanceerde in januari 2017 de UiTPAS, een spaar- en voordelenkaart voor je vrije tijd in Leuven. “Na ongeveer anderhalf jaar zijn er meer dan 9.800 UiTPASsen in omloop. Er wordt in Leuven volop gespaard. In totaal goed voor 56.149 voordeelpunten“, zegt schepen van cultuur Denise Vandevoort.

10 exclusieve voordelen voor de 10.000ste pashouder

De kaap van 10.000 zal zeer binnenkort gehaald worden. “En dat loont best de moeite”, vervolgt Denise Vandevoort, “want de 10.000ste UiTPAShouder zal stevig in de bloemetjes gezet worden met een vrijetijdspakket met maar liefst 10 exclusieve voordelen.”

De 10 exclusieve voordelen zijn:

  1. M - Museum Leuven: een jaar lang gratis naar het museum met de M-kaart
  2. Muziekcentrum Het Depot: een duoticket en 2 consumpties voor een concert naar keuze
  3. Cinema ZED: 5 keer gratis naar de film en 3 dvd’s van Dalton Distribution
  4. Cultuurcentrum 30CC: 2 duotickets voor een productie bij 30CC (seizoen 2018 - 2019)
  5. Theaterhuis Het nieuwstedelijk: een vriendenabonnement ter waarde van  € 100 met 4 tickets, een gesigneerd tekstboek bij elke première, een uitstap, persoonlijke service en korting op alle publicaties (boeken, cd's, ...)
  6. Productiehuis voor dans & theater fABULEUS: 2 duotickets voor een productie van fABULEUS in Leuven (seizoen 2018 - 2019)
  7. Theatergezelschap Compagnie Tartaren: een jaar lang gratis toegang tot alle voorstellingen (seizoen 2018 - 2019)
  8. Vormingsorganisatie Wisper: een bon ter waarde van € 50 in te zetten op een artistieke cursus naar keuze
  9. Danscentrum Aike Raes: een danscursus naar keuze in de periode sept/dec 2018
  10. Stedelijk zwembad van Kessel-Lo: 10 gratis zwembeurten

Het pakket heeft een waarde van ongeveer 500 euro en wordt geschonken door de bovenstaande Leuvense UiTPASpartners. De voordelen mag de winnaar zelf opgebruiken of uitdelen aan vrienden of familie.

Waarom een UiTPAS kopen?

UiTPAS is dé klantenkaart voor iedereen die graag deelneemt aan vrijetijdsactiviteiten. Je spaart punten door naar een van de vele activiteiten  van de UiTPASpartners te gaan. Punten sparen gaat eenvoudig door ter plaatse de pas of de app te scannen aan een UiTPASzuil- of balie. 

Gespaarde punten kan je omruilen tegen allerlei interessante voordelen zoals gratis toegangstickets, een korting voor voorstellingen en concerten of een ander leuk gadget. Hoe meer je uitgaat, hoe groter het voordeel. Voor 10 punten krijg je bijvoorbeeld een toegangsticket voor het stedelijk zwembad en voor 20 punten kan je naar de film in Cinema ZED.

De UiTPAS is te koop bij verschillende verkooppunten in de stad, zoals de ticketbalie van het cultuurcentrum 30CC, M - Museum Leuven, het stadskantoor, verschillende stadsdiensten (jeugd, diversiteit en gelijke kansen), Leuvense buurtcentra en -huizen of een van de vele mobiele info- en verkooppunten op evenementen. De pas kost eenmalig € 5 als je ouder bent dan 26 jaar en € 2 voor kinderen en jongeren, en wie in aanmerking komt voor een bijzonder tarief krijgt de pas gratis.

Meer informatie over de UiTPAS kan je vinden op www.uitinleuven.be/uitpas

Contacteer ons
Denise Vandevoort schepen van cultuur, deeltijds kunstonderwijs, gelijke kansen, diversiteit en Noord-Zuidwerking, Stad Leuven
Elise Gazenbeek projectcoƶrdinator UiTPAS
Denise Vandevoort schepen van cultuur, deeltijds kunstonderwijs, gelijke kansen, diversiteit en Noord-Zuidwerking, Stad Leuven
Elise Gazenbeek projectcoƶrdinator UiTPAS
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven