Wie wordt de Tofste Sportclub van Leuven in 2019?

Elk jaar huldigt de stad Leuven haar sportkampioenen tijdens de jaarlijkse Kampioenenviering in de stadsschouwburg. Maar ook sportclubs die minder competitief ingesteld zijn, verdienen het om in de bloemetjes gezet te worden. Voor het vijfde jaar gaat Tofsport daarom  op zoek naar de Tofste Sportclub van Leuven. Leden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen vanaf nu hun favoriete club nomineren. Wie volgt op 22 februari 2019 Korfbalclub Leuven op?

“Voor de titel Tofste Sportclub van Leuven tellen niet de sportieve prestaties van de club, maar wel de verdiensten op sociaal vlak”, legt schepen van sport Erik Vanderheiden uit. “Heeft de club een goede sociale omkadering? Kan je er met het hele gezin samen sporten? Organiseert ze verschillende leuke randactiviteiten? Het zijn maar enkele voorbeelden die een reden kunnen zijn om een club te nomineren.”

Nomineren is simpel
Leden, vrijwilligers en sympathisanten kunnen hun club heel eenvoudig nomineren door een e-mail te sturen naar buurtsport@leuven.be. Daarin moet staan waarom de sportclub het verdient om de ‘Tofste Sportclub van Leuven’ te worden.  Ook op www.leuven.be/tofstesportclub vind je een formulier waarmee je je nominatie kan indienen. Doe dit voor 1 februari!

Alle genomineerde clubs worden voorgelegd aan een vakjury met oog voor sociale competenties. De winnende club krijgt een VIP-uitnodiging voor  20 personen voor de Kampioenenviering op 22 februari 2019 en wordt er gehuldigd als Tofste Sportclub van Leuven 2019. Vorig jaar won Korfbalclub Leuven. Welke club gaat dit jaar met titel aan de haal?

 

 

Contacteer ons
Iris De Keyser buurtsportcoördinator
Iris De Keyser buurtsportcoördinator
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven