Zwembaddagen in Wilsele en Kessel-Lo

Naar jaarlijkse traditie vinden binnenkort de Vlaamse Zwembaddagen plaats in de sportcentra van Kessel-Lo en Wilsele. Van maandag 20 tot en met zondag 26 november worden tal van activiteiten georganiseerd én je kan er gratis gaan zwemmen. Volgend najaar krijgt Wilsele een spiksplinternieuw zwembad. Het oude zwembad staat dus voor zijn laatste editie.

Een hele week lang worden verschillende zwemactiviteiten ingericht voor jong en oud. Kinderen en jongeren kunnen zich uitleven op een groot springkasteel op het water. Voor de allerkleinsten wordt een kleuterparcours voorzien. Volwassenen kunnen tijdens het seniorenzwemmen genieten van een lekker stuk taart en koffie. Als afsluiter kan iedereen zondag gezellig ontbijten aan het water. De toegang tot het zwembad is tijdens alle activiteiten gratis.

Tekenwedstrijd
Tofsport organiseert ook dit jaar weer een tekenwedstrijd. Kinderen tot 12 jaar kunnen aan de kassa van het zwembad hun favoriete kleurplaat vragen. Ingekleurde tekeningen kunnen tot 30 november afgegeven worden aan de kassa. De kinderen worden opgedeeld in vier leeftijdscategorieën: 0-3, 4-6, 7-9 en 10-12 jaar. Uit iedere groep wordt één winnaar getrokken per zwembad. Uit de twee leeftijdscategorieën waarvoor het meeste tekeningen werden ingediend, worden twee extra winnaars getrokken.

De gelukkige winnaars mogen op zondag 3 december om 11.00 uur hun mooie prijs in ontvangst komen nemen. De prijsuitreiking vindt plaats in het zwembad van Wilsele (Aarschotsesteenweg 730), in aanwezigheid van schepen van sport Erik Vanderheiden.

Contacteer ons
Ronny Huyvaert sportpromotor
Over Stad LeuvenIn de perslijst vind je een overzicht van de regionale perscorrespondenten van de stad Leuven.

Stad Leuven
Professor Van Overstraetenplein 1
3000 Leuven