Sportaccommodaties klaar voor nieuw sportseizoen

Volgende week gaat het nieuwe schooljaar en dus ook het nieuw sportseizoen van start. De stad stoomde haar sportaccommodaties de voorbije weken en maanden klaar om de sporters opnieuw in de beste omstandigheden te kunnen ontvangen.

Tijdens de zomermaanden ondergaan de stedelijke sportaccommodaties hun jaarlijks onderhoud. Medewerkers van de sportdienst en gebouwenbeheer voeren verschillende kleine en grotere onderhoudswerken uit.

“De publieke ruimtes in de sportaccommodaties en de sportzalen kregen allemaal een grondige poetsbeurt, kleedkamers kregen een nieuwe verflaag, verschillende deuren werden vervangen… Het is belangrijk om ieder jaar een groot onderhoud te doen zodat de accommodaties er zo goed mogelijk voor komen en sporters in een aangename omgeving hun geliefkoosde hobby kunnen uitoefenen”, zegt schepen van sport Johan Geleyns.

Naast het jaarlijks onderhoud werden nog enkele extra werken uitgevoerd. “In het Sportcomplex Kessel-Lo leggen we momenteel de laatste hand aan de verbouwing van de damestoiletten. Aan de AtletiekArena Gaston Roelants verbeterden we de toegankelijkheid van de site. We hebben de doorgang langs de tribune verbreed en de toegang naar het secretariaat rolstoelvriendelijk gemaakt”, besluit schepen Geleyns. 

Persberichten in je mailbox

Door op "Inschrijven" te klikken, bevestig ik dat ik het Privacybeleid gelezen heb en ermee akkoord ga.

Over Stad Leuven

www.leuven.be

Contact

Professor Van Overstraetenplein 1 3000 Leuven

016 27 22 44

iris.pierlet@leuven.be